Project Zenneke IV - Elsene

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Foto's bemeubelde verhuur 't Schoon Hoekstje

Bemeubeld appartement, te huur voor flexibele termijn, in volledig vernieuwd gebouw in hartje Brugge. Het gebouw “t Schoon Hoekstje” bevindt zich in het hartje van het historisch centrum, in de achtertuin van het Oud Sint-Jan, op enkele minuten wandelen van het station, het Zand, en Grote Markt. Dit charmant gebouw werd volledig vernieuwd, terwijl alle authentieke elementen gerespecteerd werden. Het resultaat is een samensmelting van vintage en modern. Het is duurzaam gerenoveerd met een aparte lucht-lucht warmtepomp per appartement, wat resulteert in lage verbruikskosten.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Tschoon Hoekstje - Stadscentrum Brugge

Binnen renovatie van een mooi hoekpand, gelegen in het hartje van Brugge. Het dak en de ramen worden vernieuwd, en het interieur krijgt een moderne en gezellige uitstraling. Het gebouw bestaat uit 8 kleine eenheden.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Zenneke V - Schaarbeek

Interieur renovatie van 2 grote Brusselse woningen, bestaande uit 5 kleine appartementen met 1 slaapkamer, en een grote duplex met 3 slaapkamers. De appartementen worden gerenoveerd door de charmante elementen van het huis te behouden en te upgraden tot een mooie mix van modern interieurdesign en de vintage look van het verleden.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Zenneke III - Brussel Centrum

Hedendaagse volledige renovatie van een typisch Brussels "Maison De Maître" met 3 appartementen en een duplex penthouse. Het project is net in verkoop gegaan, en 2 eenheden zijn verkocht.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Zenneke II - Brussel Centrum

Hedendaagse totale renovatie van een typisch Brussels gebouw met een huis achteraan, om er een luxueuze duplex van te maken, 2 appartementen, en een grote rustige woning achteraan op het perceel.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Zenneke I - Brussel Centrum

Gedeeltelijke renovatie van een typisch Brussels "Maison De Maître" met 5 appartementen, gelegen in het centrum van Brussel.

Meer foto's keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x