Over Ons
Visie

Bewust en mindful leven in een circulaire economie.


Missie

Zenhomes ontwikkelt duurzaam en kwalitatief vastgoed voor investeerders en particulieren, met als doel om mindful living en duurzaamheid te bevorderen.


Hoe dragen wij bij

Wij renoveren oude en verwaarloosde gebouwen tot kwaliteitsvolle en duurzame Zenhomes, met als doel mindful wonen te bevorderen.

Zen Investeringen:

Zenhomes zorgt ervoor dat vastgoedinvesteringen volledig zen verlopen en dat investeerders volledig ontzorgd worden. Wij begeleiden investeerders van A tot Z, vanaf de property hunting tot het koopproces, de renovatie, de verhuur en de verkoop van vastgoedprojecten. Zenhomes zorgt voor een superieur rendement in kwalitatieve vastgoedprojecten die in lijn zijn met de waarden van het bedrijf. We hebben een bewezen track record van Zenhomes projecten met een superieur rendement, een professioneel team dat de scope en kwaliteit van elk project garandeert, en een vast netwerk van experts in het vakgebied.

Duurzaamheid:

Goede isolatie, warmtepompen, zonnepanelen, hergebruik van middelen, lage verbruikskosten... We verbeteren voortdurend onze ecologische voetafdruk en streven naar vastgoed in een circulaire economie.

Mindful wonen:

We zorgen in de eerste plaats voor een hoge kwaliteitsstandaard in onze projectontwikkeling, en bieden een jaar garantie op ons werk. Onze renovaties worden begeleid door een architect, interieurarchitect, en een team van ervaren professionals. We houden ervan om de charmante elementen van het huis te behouden en te upgraden naar een warme mix van modern en vintage. We verzekeren ook een hoog comfort door optimale thermische en akoestische isolatie. De recurrente kosten worden geminimaliseerd in al onze projecten, zowel de kosten van de gemeenschap als de nutsvoorzieningen. We hebben ook de ambitie om een harmonieuze gemeenschap te bevorderen in onze vastgoedprojecten.


Team


Raven


Partner and CEO

raven@zenhomes.be


Henri


Partner and CFO

henri@zenhomes.be

Evelien


COO

evelien@zenhomes.beZoriana


Management Assistant

admin@zenhomes.be


Yorick


Project Manager Brussels

yorick@zenhomes.be

Thérèse


Building Manager Brussels

coordinationbrussels@zenhomes.be
Ambroos


Project Manager Brugge

ambroos@zenhomes.be

Freek


Building Manager Brugge

freek@zenhomes.be


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x