Foto's bemeubelde verhuur 't Schoon Hoekstje

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Project Tschoon Hoekstje - Stadscentrum Brugge

Binnen renovatie van een mooi hoekpand, gelegen in het hartje van Brugge. Het dak en de ramen worden vernieuwd, en het interieur krijgt een moderne en gezellige uitstraling. Het gebouw bestaat uit 8 kleine eenheden.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Zenneke V - Schaarbeek

Interieur renovatie van 2 grote Brusselse woningen, bestaande uit 5 kleine appartementen met 1 slaapkamer, en een grote duplex met 3 slaapkamers. De appartementen worden gerenoveerd door de charmante elementen van het huis te behouden en te upgraden tot een mooie mix van modern interieurdesign en de vintage look van het verleden.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Zenneke IV - Elsene

De binnenrenovatie van het Brusselse "Maison De Maître", waarbij de charmante elementen van het huis behouden en opgewaardeerd worden tot een mooie mix van modern interieurdesign en vintage look van het verleden. Het gebouw ligt achteraan op een perceel en is een wonderlijke plek van rust in de bruisende stad.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Zenneke III - Brussel Centrum

Hedendaagse volledige renovatie van een typisch Brussels "Maison De Maître" met 3 appartementen en een duplex penthouse. Het project is net in verkoop gegaan, en 2 eenheden zijn verkocht.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Zenneke II - Brussel Centrum

Hedendaagse totale renovatie van een typisch Brussels gebouw met een huis achteraan, om er een luxueuze duplex van te maken, 2 appartementen, en een grote rustige woning achteraan op het perceel.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Zenneke I - Brussel Centrum

Gedeeltelijke renovatie van een typisch Brussels "Maison De Maître" met 5 appartementen, gelegen in het centrum van Brussel.

Meer foto's keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x